Over ons
Sanjes Sportpark is dé centrale plek in Noord Oost Friesland waar je snel en makkelijk een tennisbaan huurt om een balletje te slaan met vrienden of collega's (lidmaatschap van een tennisvereniging is niet nodig). Het is mogelijk een losse baan te huren, maar u bent natuurlijk ook welkom op onze competities en open toernooien zoals het RegioBank-Sanjes Indoor Dubbel toernooi en het Snerttoernooi 50+. Drink dan ook gelijk een kopje koffie of iets anders in ons gezellige sportcafé! Sanjes Sportpark heeft voor tennis de beschikking over 3 binnenbanen met een tapijtvloer en 4 french-court buitenbanen. Sinds september 2014 heeft ook de Gymnastiek Vereniging Veenwouden haar plekje gevonden op het sportpark. Tijdens de winterstop trainen de voetballers van SCV Veenwouden en VV Zwaagwesteinde in de tennishal. De palen en netten worden dan tijdelijk gedemonteerd, goals geplaatst en zo ontstaat een prachtig indoor zaalvoetbalveld. De vier buitenbanen zijn bestemd voor de leden van de Tennis Feriening Feanwâlden. Lid worden kan via dit formulier.
De mogelijkheden op een rij:
  • Vaste baanhuur (indoor) - reserveer een vast moment in de week en wees zeker van een baan. Meestal ligt de uurprijs lager dan bij losse baanhuur.
  • Losse baanhuur (indoor & outdoor) - spontaan een uurtje tennissen is bijna altijd mogelijk. U kunt altijd zelf een online reservering doen of ons van te voren even bellen of mailen voor de mogelijkheden!
  • Tennislessen - wilt u leren tennissen of juist trainen om helemaal klaar te zijn voor de tenniscompetitie, dat is mogelijk via Tennisschool GRIP.
  • Indoor tenniscompetitie - geregeld indoor tennis spelen in competitieverband. Zo is er een damesdubbel- en een gemengde recreatie-competitie. Verder zijn er plannen voor een gemengddubbel- en een herendubbel-competitie. Neem voor meer informatie contact met ons op. 
Wilt u een toernooi, bedrijvencompetitie of een leuke tennismiddag organiseren? Dat is mogelijk. Zeker voor de tennisclubs uit Noord Oost Friesland met alleen buitenbanen. Ook de zaterdagavond is hier uitermate geschikt voor. Het is ook mogelijk in het winterseizoen een fijne clubdag te organiseren! U zou op deze dagen ook oud leden kunnen uitnodigen, ze willen vast nog wel eens een balletje slaan ook al zijn ze geen lid meer. Ons sportcafé biedt bovendien gelegenheid om gezellig met elkaar na te zitten met een hapje en een drankje.